ROVO FLEX

Wij hebben de ervaring en expertise om uw projecten tot een succes te maken.

Over ons

Hoog gekwalificeerde dienstverlening

ROVO FLEX is een dynamische flexpoule dat zich richt op drie belangrijke branches: logistiek, beveiliging en petrochemie.

Logistiek

Diensten voor lading, opslag, transport, warehousing en logistiek .

Beveiliging

Diensten die zorgen voor veiligheid en bescherming van personen en eigendommen.

Petrochemie

Diensten die worden geleverd voor de productie en verwerking van petrochemische producten, zoals olie en gas.

Waarom ROVO

Op maat verzorgde projecten

In de Logistiek biedt Rovo een breed scala aan diensten, waaronder lading- en losdiensten, opslag, transport en logistieke oplossingen. Met oog voor veiligheid en efficiëntie zorgt Rovo ervoor dat bedrijven hun lading veilig, snel en betrouwbaar kunnen laden en lossen. Als cruciale schakel in het wereldwijde goederenvervoer draagt Rovo bij aan de economie door het faciliteren van soepele handelsstromen.

Op het gebied van beveiliging is Rovo gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige beveiligingsdiensten aan bedrijven en instellingen. Met een team van goed opgeleide beveiligers en geavanceerde technologieën biedt Rovo op maat gemaakte beveiligingsoplossingen om klanten te beschermen tegen externe dreigingen. Of het nu gaat om het beveiligen van gebouwen, evenementen of transport, Rovo heeft de expertise en middelen om klanten te voorzien van de best mogelijke bescherming.

Daarnaast biedt Rovo oplossingen voor de petrochemische industrie. Met diepgaande kennis en ervaring ondersteunt Rovo bedrijven bij het efficiënt en duurzaam produceren van chemische producten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten of het optimaliseren van bestaande processen, Rovo beschikt over de technische knowhow en middelen om klanten te helpen hun doelen te bereiken.

In alle sectoren streeft Rovo ernaar om haar klanten de hoogste kwaliteit van service te bieden en hen te ondersteunen bij het behalen van hun doelstellingen.